Jurist på Cederquist

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför är ett av våra primära fokusområden att alla som arbetar hos oss trivs och känner att de har möjlighet att nå sin fulla potential.

Oavsett om du arbetar som jurist eller i affärsstöd på Cederquist garanterar vi en modern och dynamisk arbetsplats som fokuserar på individen och som dessutom klassificeras som en av Sveriges absolut främsta affärsjuridiska byråer.

Cederquist består idag av drygt 150 medarbetare som arbetar tillsammans under ett gemensamt tak i våra lokaler på Blasieholmen i Stockholm. Vår organisation och verksamhet drivs som ett True Partnership och vi är glada och stolta över att kunna kalla oss ett verkligt värderingsstyrt företag med ett tydligt och gemensamt mål där alla arbetar tillsammans för att ta oss till toppen.

Från vårt kontor i Stockholm arbetar vi idag i lika stor utsträckning med internationella ärenden som svenska. Vi har valt att vara en oberoende byrå och har väl etablerade relationer med flera av de främsta byråerna i världen eftersom våra kunder verkar på en global marknad. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda innovativ och topprankad juridik och arbetar ständigt med att utveckla vårt erbjudande både till våra medarbetare och till våra kunder.

För att uppnå målet att vara en personlig byrå, med en tydlig och positiv företagskultur som arbetar med de mest spännande och utvecklande uppdragen på marknaden, har vi en tydlig affärsstrategi. En strategi där varje medarbetare har en tydlig roll. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste medarbetare. Du får möjlighet att arbeta brett med flera av de främsta juristerna i Sverige och får redan från början stort eget ansvar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation

CQ Academy

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra nya och befintliga medarbetare en modern arbetsplats och vår vision är att alla medarbetare ska kunna utveckla sin fulla potential. CQ Academy är ett nytt och attraktivt paket för utbildning och utveckling som utgör en central del av vårt arbete med att erbjuda en attraktiv karriärutveckling. CQ Academy består av tre olika delar med tillhörande kurser, CQ Life, CQ Professional och CQ Law. Programmet bygger på en för alla gemensam plattform vars syfte är att rusta dig med en komplett verktygslåda och rätt förutsättningar för att lyckas i din karriär. Längs utvecklingstrappan och i takt med att du blir mer senior byggs plattformen succesivt på med fördjupningskurser och tillägg, relevanta för just de utmaningar du möter vid de olika stegen i trappan.

Kontakta vår HR-avdelning om du vill veta mer, eller besök vår karriärsida karriar.cederquist.se för mer information om oss och våra lediga tjänster. 

Läs mer om Cederquist här.

Verksamhetsområden

Ett gott hantverk, som vi ser det.

Läs mer

Att anlita Cederquist

Cederquist har en lång historia på den svenska marknaden. De senaste tio åren har vi på ett målmedvetet och strukturerat sätt arbetat med vår affärsmodell och vårt erbjudande för att på ett modernt, högkvalitativt och pragmatiskt sätt kunna erbjuda dig som kund en bättre produkt.

Läs mer

Cederquist i topp

Cederquist rankas ständigt som en av Sveriges absolut främsta advokatbyråer.  Med en lång historia där vi rankats av ledande rankinginstitut såsom Legal 500, IFLR 1000 och Chambers & Partners kommer vi konstant ut i topp.

Läs mer