Lär känna Cederquist på Business Arena

Business Arena är Nordens dominerande mötesplats för aktörer på ledande befattningar i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Den 21-22 september samlas branschens aktörer i Stockholm för att diskutera aktuella trender, frågeställningar och framtidsfrågor som är avgörande för Sveriges utveckling, men också för att träffas, mingla och lyssna på intressanta föredrag.

Cederquist, som är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer inom fastighetstransaktioner, är självklart också med på detta evenemang. Vi ställde några korta frågor till de båda delägarna i Cederquists grupp för fastighetstransaktioner, Erika Åslund och Louise Bjärgård, för att ta reda på varför de är med på Business Arena.

Varför är Cederquist med på Business Arena?
-          Vi har en av de ledande fastighetstransaktionsgrupperna i Sverige och på Business Arena får vi tillfälle att berätta vad vi kan och hur vi kan hjälpa olika aktörer i branschen med fastighetsjuridik.  Utöver detta är det så klart också intressant att gå på alla spännande seminarier som anordnas dessa dagar. Business Arena är också en bra marknadsindikator eftersom ”alla” aktörer inom denna sektor är där.

Berätta vad Cederquist kan hjälpa fastighetsbolag med?
-          Vi arbetar med allt från mindre, enklare till större mer komplexa transaktioner och  vårt erbjudande täcker samtliga juridiska aspekter som kan bli aktuella vid köp, försäljning och innehav av fastigheter – direkt, via bolag eller genom fondinvesteringar. Självklart biträder vi också våra kunder löpande med exempelvis hyresrätt och entreprenadfrågor där vi har en gedigen expertkunskap.

Är det något ni tycker att man inte får missa på mässan?
-          Vi kan verkligen rekommendera besökare att lyssna på Fredrik Forsman som är delägare på Cederquist och expert inom entreprenadrätt. Den 22 september klockan 13.15 håller han ett kort anförande om den digitaliserade byggprocessen, de juridiska risker den medför och hur dessa bör hanteras.  Sedan får man självklart inte heller missa Cederquists fina monter.

Varför ska man besöka Cederquists monter på mässan?
-          Det är först när man träffas ansikte mot ansikte som man kan få en verklig känsla för personerna bakom varumärket Cederquist och till fullo förstå hur vi arbetar, vilka vi är och vad vi kan hjälpa till med.

Så kom förbi oss, ställ frågor, diskutera, smaka vårt godis, tävla och vinn fina priser.

Vi ses på monterplats 26!

Kontakt