Specialist förstärker Cederquist Fastighetsgrupp

Cederquist har anställt Christina Sandström som Specialist Counsel till Fastighetsrättsgruppen. Hon kommer närmast från arbete som bolagsjurist på Jernhusen och har dessförinnan arbetat som advokat på Hellström Advokatbyrå och inom domstolsväsendet.


Vi önskar henne välkommen till Cederquist och passar på att ställa några korta frågor.

Du har tidigare arbetat som både bolagsjurist och advokat. Vad fick dig att ta steget tillbaka till advokatbyråbranschen?
- Jag tycker att tjänsten som Specialist Counsel lät väldigt intressant. Att få arbeta som specialist inom ett område som jag tycker är roligt och är engagerad i känns väldigt förmånligt.  Jag trivs med att arbeta för kunder i en miljö med kompetenta medarbetare. För mig är kombinationen av affärsmässighet och kvalitet viktig och min uppfattning är att detta prioriteras på Cederquist.   

Vad är ditt intryck hittills av Cederquist?
-  Cederquist är en byrå med hög kompetens som sätter kunden i första rummet. Här  tar man tillvara den bästa kompetensen inom företaget i varje ärende. Cederquist är en arbetsplats med fart och fläkt med många engagerade personer. Jag hade förmånen att redan första veckan få delta i en konferens som bland annat. innehöll alpinvandring på Kebnekajse och arbete med byråns värdeskapande värdeord. Jag noterade då att utvecklingsviljan är stor och att teamwork fungerade även utanför arbetsplatsen samt att idrottsintresset är stort och att stämningen är väldigt god.  

Vad hoppas du kunna bidra med på Cederquist?
- Jag vill främst bidra med min kompetens inom hyresrätten och andra former av nyttjanderätter samt min analytiska och affärsmässiga förmåga för att maximera kundens nytta. Jag hoppas även kunna bidra med mitt goda humör och engagemang.