Glöggmingel för entreprenörer

Välkommen till en inspirerande kväll för startups och techbolag! Den 11 december bjuder vi in dig som driver ett startup-bolag och/eller är entreprenör och driver ett techbolag till ett glöggmingel hos oss på Cederquist.

Under kvällen kommer vi att lyssna på Diego Farias, VD för det växande bolaget Amuseio, som kommer att hålla en spännande inspirationsföreläsning för oss. Diego delar bl.a. med sig av deras spännande startup-resa och vilka utmaningar och framgångar som varit avgörande under resans gång. 

Helt enkelt en kväll för dig som vill inspireras av en framgångssaga samt få möjligheten att nätverka med andra entreprenörer. Passa även på att nätverka med våra jurister och ställ frågor om vad man bör tänka på när man driver startup.

Kvällens hållpunkter

18.00 Fördrink

18.30-19.30 Inspirationsföreläsning med Diego Farias, VD för Amuseio AB
Diego delar med sig av en spännande startup-resa och vilka utmaningar och framgångar som varit avgörande under resans gång. Läs mer om Amuseio här: https://amuse.io/
 
19.30 Mingelmiddag 
Våra jurister inom bl.a. IT-rätt, transaktionsjuridik, arbetsrätt, finansieringsrätt och upphandlingsrätt finns på plats för att svara på era eventuella frågor om vad man bör tänka på när man driver startup.

Vi hoppas att vi träffar dig den 11 december. Du får gärna ta med en kollega eller vän. Anmäl denne separat.

Anmäl dig HÄR.

Varmt välkommen!