Frukostseminarium om digitalisering och användning av kunddata

Hur gör elitfotbollen för att förbättra användarupplevelsen för fans?

 Den 6 mars bjuder Cederquist in till ett frukostevent om digitalisering och användning av kunddata. Under seminariet delar Svensk Elitfotboll med sig av sina erfarenheter. Per Welinder, VD för SEF AB (ett dotterbolag till Svensk Elitfotboll som bl.a. tillhandahåller tjänster inom kommunikation och underhållning) och Jon Ola Bergaplass, konsult och Chief Technical Architect för SEF AB:s plattform, berättar om de kommersiella och de tekniska aspekterna kring SEF:s digitaliseringsresa.

Därefter lyfter Cederquists IT-rättsspecialister Johanna Linder och Henrik Lindstrand upp ett antal olika legala aspekter på digitala tjänster.

Agenda

08.00 Registrering och frukost.

08.30 Per Welinder inleder med att tala om vad det kommersiella syftet är med att digitalisera fotbollen.

09.00 Jon Ola Bergaplass talar bl.a. om hur fotbollen möter användaren genom SEF:s tekniska plattform. 

09.30 Johanna Linder och Henrik Lindstrand från Cederquist talar bl.a. om legala aspekter på användning av data, ansvar för innehåll i digitala tjänster, marknadsföring i sociala medier och köprättsliga och konsumenträttsliga aspekter.

Eventet vänder sig till dig som arbetar som affärsutvecklare, med IT eller marknadsrelaterade frågor, arbetar inom media, är jurist eller står inför eller just nu genomför en liknande resa.

Praktiska detaljer
Var:
Cederquists kontor, Hovslagargatan 3, 111 48 Stockholm.
När: Den 6 mars med start kl 08.30. Frukost serveras mellan kl 08.00 och 08.30.

Vi hoppas att vi träffar dig den 6 mars. 

Läs mer och anmäl dig HÄR!

Varmt välkommen!