VD-byte på Cederquist

Carl Bokwall, expert inom konkurrens- och upphandlingsrätt och delägare på Advokatfirman Cederquist tar från och med den 1juli över som Managing Partner på byrån efter Jens Tillqvist. – Att få förtroendet som MP och möjligheten att driva oss vidare ska bli otroligt spännande, säger Carl.

Senast Cederquist bytte MP var 2005 då Jens Tillqvist tillträdde posten och påbörjade ett förändringsarbete med det moderna företaget som ledstjärna. Cederquist har under de sju år Jens Tillqvist innehaft rollen som MP utvecklats från en högkvalitativ doldis till att idag vara en av Sveriges främsta byråer inom affärsjuridik med ett starkt varumärke. - Nu är det dags att lämna över MP-rollen till nästa kraft, säger Jens, som åter ska fokusera på juridiken.

- Cederquist är idag en framgångsrik byrå med en tydlig vision framåt. Det har vi till stor del Jens att tacka för. Han har gjort en enorm insats och präglat den byrå vi är idag, säger Wilhelm Lüning, styrelseordförande på Cederquist. Carl har varit på Cederquist sedan 2007 och vi känner att han är rätt person för att ta byrån vidare på ett bra sätt, fortsätter Wilhelm Lüning.

- Advokatbranschen och vår marknad står under förändring och jag ser fram emot att få ta över och fortsätta utveckla Cederquist med klienten i fokus de kommande åren, säger Carl.