Cederquist tar ett jättekliv i Universums senaste Företagsbarometer

Advokatfirman Cederquist är det företag som klättrar flest placeringar i Universums senaste Företagsbarometer inom området juridik. Under 2008 återfanns Cederquist på plats 57. I år ligger Cederquist på plats 26.

- Detta är givetvis väldigt glädjande säger Jens Tillqvist, Managing Partner på Cederquist. Under de senaste två åren har vi jobbat aktivt med olika aktiviteter för att  tydliggöra vårt varumärke och det vi har att erbjuda framtida medarbetare. Dessa siffror visar att vi är på rätt väg. 

Företagsbarometern är en årlig undersökning som visar vad Sveriges studenter har för ideal arbetsgivare och synpå sin framtida karriär.  Nästan 15 000 studenter inom ekonomi, teknik, data/IT och juridik har svarat på årets undersökning.

Om Cederquist:
Cederquist är en topprankad affärsjuridisk advokatbyrå som bildades 1953 av bolagsjuristen på en av Sveriges största mediekoncerner.  Cederquist har sitt kontor i Stockholm och sysselsätter idag ca 80 jurister. Under 2008 omsatte företaget ca 240 miljoner kronor.

För mer information kontakta Jens Tillqvist, managing partner + 46 8 522 065 84 eller Karin Schütz, marknadschef + 46 8 522 066 04.