Cederquist bland topp 3 i fastighetstransaktioner

Advokatfirman Cederquist placerar sig i år på tredje plats på tidningen Fastighetsvärldens topplista över Sveriges främsta fastighetsadvokater.

Avgörande för rankingen är transaktionsvärdena i de fastighetsaffärer byråerna medverkat till.

– Med tanke på att vi placerar oss i topp 3 ligan tillsammans med byråer som har mellan fyra och fem gånger så många jurister som vi visar resultatet på ett starkt förtroende för Cederquist kompetens inom området fastighetstransaktioner. Vår målinriktade satsning på att utveckla och förnya området har överträffat högt ställda förväntningar. Det är tack vare ett hårt och kreativt arbete utfört av ett suveränt team under ledning av Erika Åslund, säger Jens Tillqvist, MP för Cederquist.

Placeringen innebär att Cederquist klättrar från fjärde till tredje plats i rankingen av Sveriges främsta fastighetsadvokater.

– Vi är mycket tacksamma och stolta över att vår långsiktiga och målmedvetna satsning på fastighetstransaktioner fått ett så stort gensvar från branschen. Vi kommer nu ödmjukt att fortsätta jobba hårt för att ytterligare finslipa vårt serviceutbud och stärka vår marknadsposition, säger Erika Åslund.

– På samma sätt som våra kunder utvecklar sitt sätt att arbeta för att bli bättre och mer kostnadseffektiva, har även vi som affärsjurister ett ansvar att utveckla och förnya advokatrollen och vårt sätt att arbeta, säger Jens Tillqvist, MP för Cederquist och tillägger:
– Våra goda resultat inom fastighetstransaktioner såväl som inom övriga kärnområden visar att de ansträngningarna nu ger utdelning.

För mer information kontakta Erika Åslund .