Nyheter

Nyhet

Juristuppropet #medvilkenrätt

2017-11-16 Jag kan inte tro att någon av er har missat #medvilkenrätt. Uppropet startade som en facebookgrupp och mängder med kvinnor delade med sig av sina upplevelser av sexuella trakasserier och sexistiska ”skämt”. För mig var det självklart att skriva på.
Nyhet

Fortsatt högt tryck på fastighetsmarknaden

2017-11-08 ”Aktiviteten är fortfarande mycket stor på fastighetsmarknaden. Därför blir merparten av de tjänster som kunderna efterfrågar också transaktionsrådgivning". Så beskrev Erika Åslund, partner i Cederquists Fastighetsgrupp, fastighetsmarknaden och vilka tjänster som efterfrågas allt mer idag, i en intervju för Dagens Industri.
Nyhet

Tydliga trender inom advokatbranschen

2017-10-31 I artikeln ”Fortsatt uppåt för byråerna”, på affärsvärlden.se, kan ni läsa om hur 2016 var ett framgångsrikt år för de svenska advokatbyråerna, där Cederquist är en av de omnämnda byråerna.
Nyhet

Välkommen till Cederquists kompetensdag den 7 november

2017-09-26 Den 7 november bjuder vi på Cederquist in dig till en kompetensdag där du får möjlighet att lyssna till våra specialister. Detta är en eftermiddag för dig som vill utveckla din juridiska kompetens inom ett flertal områden och samtidigt få svar på frågor kring aktuella juridiska ämnen. Helt enkelt en eftermiddag för dig som vill passa på att träffas och diskutera juridik. Dagen avslutas med mingel där du har möjlighet att under avslappnade former prata vidare med övriga deltagare och våra specialister.
Nyhet

Välkommen till en halvdag med seminarier om IT & Media den 4 oktober

2017-09-08 Under en eftermiddag ger vi en överblick över några intressanta frågor och trender i anslutning till IT- och Medierätt. Föredragen hålls av Marie Nilsson (Mediavision), Johan Ringstedt och Pia Kullström (Wibridge) och Cederquists experter och riktar sig både till dig som arbetar inom affärsverksamhet eller IT och till dig som är bolagsjurist.