EN AFFÄRSJURIDISK
ADVOKATBYRÅ I FRAMKANT

Vad letar du efter?

01

Vi förstår vikten av att balansera detaljer med en känsla för helhet och kontext.

NYFIKENHET
VISDOM

Med över 70 år i branschen och 160 medarbetare har vi på Cederquist en heltäckande kompetens inom de flesta affärsjuridiska områden. Vi samlar alla våra specialister under ett och samma tak, vilket gör att vi har en bra sammanhållning och en stark personlig närvaro. På så sätt kan vi enkelt ta oss an branschens mest komplexa ärenden och leverera rådgivning med en känsla för helhet och kontext – samtidigt som du som kund kan känna dig trygg med att vi kan ditt ärende in i minsta detalj. 

Läs mer om hur vi arbetar för att erbjuda rådgivning av högsta kvalitet.

02

Med lång erfarenhet inom affärsjuridiken vågar vi prova nya vägar fram till marknadens bästa lösningar.

DETALJ
HELHET

På Cederquist har vi ett nyfiket förhållningssätt till såväl det juridiska hantverket och nya, innovativa lösningar som till kundens affär. Det är så vi hittar nya vägar genom komplexa områden, och de allra bästa lösningarna för dig som kund. Det är nog också denna nyfikenhet som gör att våra specialister ständigt rankas bland Sveriges absolut främsta.

Läs mer om vårt innovationsarbete, och varför Cederquist är en byrå i framkant.

03

Genom att se utmaningar och lösningar från olika perspektiv, kan vi erbjuda snabb utveckling och långsiktigt hållbar rådgivning.

SNABBHET
LÅNGSIKTIGHET

På Cederquist vet vi att jämvikt är en viktig nyckel för att leverera den allra bästa rådgivningen. Det handlar om balansen mellan detaljfokus och helhetsperspektiv i våra analyser, om juridisk expertis och relationsbyggande, men också om vilken arbetsplats vi vill skapa. Hos oss är jämställdhet en självklarhet för att kunna se både utmaningar och lösningar från olika synvinklar.

Vi arbetar aktivt för att skapa en trygg och hållbar arbetsmiljö som främjar olikheter. Vill du veta hur?  

bg