Pressmeddelanden

Press

Cederquist rådgivare till Exeger

2019-03-06 Cederquist har agerat som legal rådgivare till Exeger i samband med att japanska SoftBank Group Corp har investerat i bolaget och parterna ingått ett avtal om strategiskt partnerskap.
Press

Kontinuerliga diskussioner förändrade Bolagsverkets syn på e-signaturer

2018-12-04 När den amerikanska e-signaturlösningen DocuSign bröt mark i Sverige under 2016, var det flera aktörer som hyllade den. Men, när Bolagsverket våren 2016 meddelade att man inte godkände DocuSigns e-signatur som legitim signering, spreds en besvikelse bland entusiastiska användare på marknaden, däribland Cederquist. Nu har Bolagsverket ändrat uppfattning. Johannes Färje och Isak Åberg, från advokatfirman Cederquist, berättar i en artikel på Cederquists hemsida om hur det kom sig att Bolagsverket ändrade uppfattning och vad beslutet betyder för digitala signaturer i framtiden.
Press

Per Henriksson - ny delägare i Cederquists grupp för Bank & Finans

2018-11-06 På en marknad där finansieringsjuridik blir allt viktigare och antalet transaktioner ökar fortsätter Cederquist att växa. Vi är sedan tidigare marknadsledande inom bland annat bank- och finansjuridik i såväl Sverige som internationellt. Som ett led i att befästa vår marknadsledande ställning är vi mycket glada över att meddela att Cederquists verksamhet växer genom att Per Henriksson ansluter till Cederquist som delägare i bank- och finansgruppen.