Cederquist satsar på IT-rätt - rekryterar ny partner

Johanna Linder, välrenommerad specialist inom affärer med teknologianknytning och IT-rätt, ansluter till Cederquist som ny partner. Cederquists erbjudande omfattar idag en rad olika affärsjuridiska områden, där IT-rättsliga frågor utgör en allt viktigare del. För att möta klienternas behov på en fortsatt konkurrensutsatt och stark marknad förstärker vi vårt erbjudande på området med utökad kompetens.

Johanna har gedigen erfarenhet av bland annat komplexa   IT-upphandlingar, outsourcing, e-handel, digitala tjänster, utveckling  och kommersialisering av ny teknik och integritetsskydd.

-  IT-rätten är ett område som fortsätter utvecklas och växa, inte   minst som ett resultat av den accelererande tekniska utvecklingen.   Därför vill vi nu förstärka vårt erbjudande på området och ser Johannas   kompetens som ett perfekt komplement. Hon delar vår värdegrund och   kommer att bli ett bra och positivt tillskott till vår verksamhet på en   marknad där vi vill fortsätta växa. Det känns jätteroligt att välkomna    Johanna till vårt team, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på   Cederquist.

Johanna har arbetat många år i stora organisationer, både som advokat    och som bolagsjurist. Hon har också en bakgrund som delägare och   grundare till en av Stockholms främsta affärsjuridiska nischbyråer inom   IT och media. Erfarenheter som kommer väl till pass i den nya   rollen.

-  Cederquist känns som en modern byrå med en stark marknadsposition   och en positiv stämning. Partnerkretsen består av ett drivet och   kompetent gäng som vill mycket och arbetar målinriktat tillsammans.  Jag    ser verkligen unika förutsättningar och en fortsatt positiv utveckling   framåt för byrån. Den resan ser jag fram emot att vara en del av.   Det känns otroligt roligt att gå in som partner i en så professionell   och positiv organisation. 

Johanna anslöt till Cederquist den 14 mars 2016.