EN RIKTIG GLOBETROTTER
I dag är stora som små företag aktörer på en internationell marknad. Därför ser vi också till att vara det, med hjälp av utvalda samarbetsbyråer i alla världens hörn.

På en internationell arena

Med en ökad internationalisering och kortade avstånd tar idag en stor del av våra uppdrag plats på en internationell arena.

För att alltid garantera dig som kund bästa möjliga hjälp, och rätt expertis i relation till ditt uppdrag har vi valt att på en internationell marknad vara oberoende. Genom att behålla vår självständighet och kombinera det med nära relationer till, och ett väl utvecklat samarbete med, flera av de ledande advokatfirmorna världen över kan vi alltid garantera samarbetspartners av högsta kvalitet, för varje uppdrag och för varje kund.  Med våra väl etablerade relationer har vi även möjlighet att vid varje specifikt tillfälle sätta samman internationella team som motsvarar våra behov och överträffar dina förväntningar.

Vi har särskilt nära relationer med ledande advokatbyråer i Norden, Storbritannien, övriga EU och USA . Dessa bygger på långvariga samarbeten i många internationella projekt.

Läs mer om hur vi arbetar här.  Läs även fler nyheter, artiklar och pressmeddelanden här.