RANKADE TOPP 3 PÅ DET VI GÖR
Vi är rankade topp tre i Sverige på de områden som vi är aktiva inom. Självklart är vi stolta över det. Vi ser det nämligen som en bekräftelse på att vår strävan efter att hela tiden bli bättre ger resultat.

Cederquist i topp

Cederquist rankas ständigt som en av Sveriges absolut främsta advokatbyråer.  Med en lång historia där vi rankats av ledande rankinginstitut såsom Legal 500, IFLR 1000 och Chambers & Partners kommer vi konstant ut i topp.

Varje år genomför de största internationella rankinginstituten undersökningar där de låter köpare av juridiska tjänster utvärdera sina juridiska konsulter. Vi är glada och stolta över att ständigt komma ut högt i dessa och över att vi fortsatt topplacerar oss år efter år. Det våra kunder säger om oss är bland annat att vi levererar enastående service, att vår rådgivning håller högsta kvalitet, och att vår kompetens ständigt ligger i framkant Cederquists experter prisas för sin pragmatiska och konstruktiva rådgivning, sina effektiva och högkvalitativa leveranser, sitt innovativa arbetssätt och sina affärsmässiga leveranser.  Cederquist är topprankade inom samtliga affärsjuridiska specialistområden.

Sagt om Cederquist:

“It is a customer-oriented firm with good senior lawyers that understand our needs"

 

"The firm possesses leading expertise and provides solid advice, which is swift and practical and usually comes from experienced key persons with a straightforward and well-structured approach to the scope of the work at hand."

 

"They have deep knowledge on relevant topics and are highly flexible”

 

"Advokatfirman Cederquist ‘delivers high-quality work within short timeframes’"

 

                                                     

     

Ring
English
Meny