Press
2016.03.30

Cederquist företräder CVC Capital Partners vid förvärv av ÅR Packaging Group AB

Cederquist företräder CVC Capital Partners i samband med förvärvet av ÅR Packaging Group AB från dess nuvarande ägare Ahlstrom Capital och Accent Equity Partners. ÅR Packaging Group AB är ett av Europas ledande kartongförpackningsföretag.

Ett aktieöverlåtelseavtal undertecknades den 27 maj 2016. Förvärvet är villkorat av tillstånd från relevanta konkurrensmyndigheter.

Cederquists team består huvudsakligen av Pontus Röckert, Wilhelm Lüning, Magnus Staaf och Jimmy Gärd (M&A) samt Svante Hultqvist och Mikael Magnusson (Finansiering), med support av andra specialister och biträdande jurister.

För mer information om affären hänvisas till CVC Capital Partners pressrelease: http://www.cvc.com/Media-Centre.htmx?mediaitem=12651614053801&tabyear=2016


Cederquist är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer. Vi genomför våra uppdrag med personligt engagemang och ett pragmatiskt angreppssätt baserat på en djup förståelse för våra kunders verksamhet. Vi erbjuder legal spetskompetens som tillför nytta. Cederquist har idag 95 jurister samlade under ett tak i centrala Stockholm.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg