Press
2015.12.15

Cederquist förstärker verksamheten med tre nya delägare

Cederquist förstärker från årsskiftet delägarkretsen med tre nya delägare. Fredrik Forssman som rekryteras externt är specialiserad inom process-och entreprenadrätt, medan både Fredrik Lundén och Louise Bjärgård som är specialiserade inom kapitalmarknadsrätt respektive fastighetstransaktioner, har sin bakgrund på Cederquist.

Cederquist har idag ett väl etablerat varumärke men på en stark marknad är det viktigt att arbeta för utveckling på alla nivåer.

Byrån har identifierat processrätt som ett område där det finns stor potential för långsiktig tillväxt och genom att rekrytera Fredrik Forssman så förstärker Cederquist nu sitt erbjudande inom detta område ytterligare. Förutom Fredrik Forssmans erfarenhet inom processrätt där han är rankad som ledande av rankinginstituten Chambers och Legal 500, så har Fredrik Forssman också gedigen kunskap om kommersiella avtal och entreprenadjuridik.

De två nya delägarna från den egna verksamheten, Fredrik Lundén och Louise Bjärgård, har arbetat på Cederquist sedan 2005, respektive 2003 och de har båda ett mycket starkt engagemang och värdefull kompetens som kommer bidra till att ytterligare förstärka byråns position inom kapitalmarknad respektive fastighetstransaktioner.

Johan Lundberg, Managing Partner på Cederquist, välkomnar de nya delägarna och ser mycket fram emot tillskotten.

–  Dessa tre har alla en mycket gedigen erfarenhet inom sina respektive områden och de kommer på olika sätt kunna möjliggöra att vi nu blir ännu starkare. Dessutom kan vi nu ta fram ännu fler och bredare erbjudanden och befästa vår ställning i toppskiktet inom såväl kapitalmarknadsrätt, processrätt, som fastighetsrätt. Louise Bjärgård och Fredrik Lundén har båda bidragit till Cederquists expansion de senaste åren och de är båda mycket omtyckta av våra klienter, medan Fredrik Forssman som rekryteras utifrån blir ett värdefullt komplement till både fastighetsgruppens och processrättsgruppens verksamhet. Vi är säkra på att de kommer att kunna bidra med såväl erfarenhet som kompetens, säger Johan Lundberg.

Fredrik Forssman, Fredrik Lundén och Louise Bjärgård tillträder som nya delägare den 1 januari 2016.


Cederquist är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer. Vi genomför våra uppdrag med personligt engagemang och ett pragmatiskt angreppssätt baserat på en grundläggande förståelse för våra klienters verksamhet. Målsättningen är att erbjuda legal spetskompetens som tillför nytta. Cederquist har idag 85 jurister samlade under ett tak i centrala Stockholm.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg