Press
2022.06.16

Cederquist hjälper Proptivity att lyfta 5G-prestanda inomhus

Cederquist har hjälpt det nystartade bolaget Proptivity med avtalsarbete kopplat till den banbrytande Gigabit 5G inomhuslösning som Proptivity erbjuder. Proptivity samarbetar med exempelvis Ericsson för att erbjuda operatörsneutrala inomhusnät med högpresterande 5G för kommersiella fastigheter.

Den mobila dataanvändningen ökar, vilket ställer högre krav på stabil mobiltäckning. I dagsläget använder många operatörer utomhusnätet för att täcka uppkopplingen även inomhus, vilket kan leda till problem med uppkopplingen.

Proptivity är ett nytt bolag som ska erbjuda högpresterande Gigabit 5G inomhusnät till fastighetsägare, hyresgäster och besökare. Proptivitys nät är neutrala, vilket innebär att alla kunder kommer att kunna dra nytta av tekniken, oavsett vilken operatör man använder. Bakom Proptivity står fastighetsinvesteringsbolagen Stronghold Invest och Niam, och man planerar att börja lansera inomhusnätverk i Sverige i slutet av året.

Cederquist har bistått Proptivity med avtalsarbete – bland annat avseende det leverantörsavtal med Ericsson som offentliggjordes den 16 juni. Malin Allard har lett Cederquists team.

Läs mer här:

https://www.proptivity.com/news/proptivity-ericsson

Hittar du inte vad du letar efter?

bg