Press
2020.12.07

Cederquist i samarbete med StructureFlow, blir först i Sverige med att investera i visualiseringsteknologi

StructureFlow är skapat för att kunna utforma komplexa legala strukturer och transaktioner på ett mer effektivt sätt jämfört med andra befintliga program. Programmet är anpassat för att visualisera legala strukturer och tar bort det frustrerande och tidskrävande arbetet med att skapa och göra ändringar i strukturer. Diagrammen i StructureFlow skapar en visuell karta och översikt som tillför ett visuellt gränssnitt till transaktionerna som gör att klienter och andra intressenter ska kunna ta fram information och dokumentation på ett enklare sätt.

Genom investeringen i StructureFlow visar Cederquist sitt engagemang för innovation och byråns vilja att ligga i framkant. Cederquist kommer ha möjlighet att erbjuda sina klienter bättre insikt i komplexa transaktionsstrukturer och ett enklare sätt att hantera information och dokumentation. Det här samarbetet ger dessutom Cederquist nya möjligheter att arbeta tillsammans med sina klienter genom en säker plattform som möjliggör ett effektivare arbete.

“Det finns mycket legal tech tillgängligt på marknaden men StructureFlow överensstämmer med våra huvudsakliga kriterier för att investera – de löser ett faktiskt problem och möjliggör nya sätt att samarbeta på”, säger Johannes Färje Head of Digital Services and Innovation på Cederquist. “Med StructureFlows visualiseringsverktyg kan vi förstärka våra tjänster genom innovation.”

Tim Follet, VD för StructureFlow säger “Som en del av vår Europeiska expansion är vi glada över att samarbeta med den ledande svenska advokatbyrån Cederquist, som delar vår passion för innovation och att förändra den legala tjänstesektorn”.

Om StructureFlow

StructureFlow är ett intelligent visuellt modelleringsverktyg för jurister och konsulter inom finans. Deras mission är att hjälpa sina användare tänka, kommunicera och samarbeta mer visuellt och därigenom mer effektivt. StructureFlow grundades 2017 och används idag av några av världens största och ledande byråer inom professional services och in-house team.

För att få veta mer om StructureFlow och testa deras mjukvara, gå till https://www.structureflow.co/.

Om Cederquist

Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer och erbjuder specialistkompetens inom de flesta affärsjuridiska områden. Byrån arbetar på en global marknad och består av över 100 jurister som alla sitter på ett kontor i centrala Stockholm. Cederquist är en modern och tydligt värderingsstyrd organisation uppbyggd utifrån en true partnership-struktur där beslutsvägarna är korta och effektiva, vilket ger de bästa möjligheterna att bygga små och effektiva team anpassade för varje kunds unika förutsättningar och behov.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg