Nyhet
2024.03.22

Cederquist rådgivare till Karnell vid börsintroduktion på Nasdaq Stockholm

Cederquist har varit rådgivare till Karnell Group AB (publ) (”Karnell”) i samband med Karnells börsintroduktion på Nasdaq Stockholm, Main Market. Priset i börsintroduktionen fastställdes till 30 kronor per aktie, vilket motsvarar en pre-money equity-värdering av samtliga aktier i Karnell om cirka 1 278 miljoner kronor. Erbjudandet bestod av ett erbjudande till allmänheten i Sverige samt till institutionella investerare i Sverige och, med vissa undantag, utlandet. Karnells börsnotering är den första börsintroduktionen på Nasdaq Stockholm, Main Market som genomförts under 2024.

Karnell är en tillväxtorienterad industriteknikgrupp. Bolagets affärsidé är att genom en systematisk och proaktiv förvärvsstrategi förvärva industritekniska produktbolag och nischproducerande bolag till tilltalande värderingar för att därefter kunna utveckla dessa verksamheter genom att dra nytta av Karnell-koncernens verktyg och kompetens. Mer information om börsnoteringen och Karnell finns på bolagets hemsida: www.karnell.se.

Cederquists team bestod huvudsakligen av Fredrik Lundén, Filip Gyulai, Hanna Lishajko, Elin Ljungström och Theodor Mendel (samtliga Aktiemarknad och Publik M&A) respektive Per Henriksson och Ronja Benediktsson (Bank och finans).

Hittar du inte vad du letar efter?

bg