Press
2016.03.16

Cederquist satsar på IT-rätt – rekryterar ny delägare

Johanna Linder, välrenommerad specialist inom affärer med teknologianknytning och IT-rätt, ansluter till Cederquist som ny delägare. Cederquists erbjudande omfattar idag en rad olika affärsjuridiska områden, där IT-rättsliga frågor utgör en allt viktigare del. För att möta klienternas behov på en fortsatt konkurrensutsatt och stark marknad förstärker Cederquist sitt erbjudande på området med utökad kompetens.

Johanna har gedigen erfarenhet av bland annat komplexa IT-upphandlingar, outsourcing, e-handel, digitala tjänster, utveckling och kommersialisering av ny teknik och integritetsskydd.

– IT-rätten är ett område som fortsätter utvecklas och växa, inte minst som ett resultat av den accelererande tekniska utvecklingen. Därför vill vi nu förstärka vårt erbjudande på området och ser Johannas kompetens som ett perfekt komplement. Hon delar vår värdegrund och kommer att bli ett bra och positivt tillskott till vår verksamhet på en marknad där vi vill fortsätta växa. Det känns jätteroligt att välkomna Johanna till vårt team, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist.

Johanna har arbetat många år i stora organisationer, både som advokat och som bolagsjurist. Hon har också en bakgrund som delägare och grundare till en av Stockholms främsta affärsjuridiska nischbyråer inom IT och media. Erfarenheter som kommer att komma väl till pass i den nya rollen.

– Cederquist känns som en modern byrå med en stark marknadsposition och en positiv stämning. Delägarkretsen består av ett drivet och kompetent gäng som vill mycket och arbetar målinriktat tillsammans.Jag ser verkligen unika förutsättningar och en fortsatt positiv utveckling framåt för byrån, och den resan ser jag fram emot att vara en del av. Det känns otroligt roligt att gå in som delägare i en så professionell och positiv organisation.

Johanna anslöt till Cederquist den 14 mars 2016.


Cederquist är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer. Vi genomför våra uppdrag med personligt engagemang och ett pragmatiskt angreppssätt baserat på en djup förståelse för våra klienters verksamhet. Vi erbjuder legal spetskompetens som tillför nytta. Cederquist har idag 90 jurister samlade under ett tak i centrala Stockholm.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg