Press
2022.01.20

Cederquist stärker verksamheten med ny delägare

Cederquist är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom affärsjuridik, med ett väl etablerat och starkt erbjudande. Med ett tydligt fokus på värderingar, hållbarhet och ledarskap har Cederquist de senaste åren har haft en stark tillväxt, och tillväxten fortsätter. Som ett led i den fortsatta tillväxtresan har Jonas Forsén, verksam inom M&A, utsetts till ny delägare.

– Transaktionsverksamheten på Cederquist har länge varit väl ansedd och högt rankad. Genom att utse Jonas till ny delägare inom M&A skapar vi ett ännu starkare team, och ett mer mångfacetterat erbjudande inom privat M&A. Jonas står för ett modernt ledarskap och vi är glada för att han vill vara med på vår resa mot att göra Cederquists erbjudande ännu mer attraktivt för våra kunder och medarbetare, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist.

– Det känns spännande och roligt att kliva in i rollen som delägare. Det händer mycket både inom Cederquist och på marknaden, och jag ser fram emot att vara med och utveckla verksamheten och Cederquists erbjudande, säger Jonas Forsén.

Jonas Forsén tillträdde som ny delägare den 1 januari 2022.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg