Press
2018.04.17

Cederquist utser två nya Counsels

”Vi är glada över att tillkännage att Jonas Forsén (M&A) och Martin Gynnerstedt (Immaterialrätt, Medierätt och IT-rätt) utsetts till Counsels på Cederquist. Båda har en lång och gedigen erfarenhet inom sina respektive områden och kommer i än större utsträckning än tidigare vara med och bidra till att stärka vår position på marknaden inom dessa områden samt bidra till den fortsatta utvecklingen av Cederquist som den moderna byrån”, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist.

Jonas Forsén har arbetat med transaktionsjuridik i drygt 11 år och är specialiserad inom privat M&A och bolagsrätt. Han biträder såväl svenska som internationella klienter i en rad olika typer av transaktioner såsom förvärv, avyttringar och investeringar. Med sin gedigna erfarenhet som rådgivare är Jonas Forsén ett värdefullt tillskott som Counsel i gruppen.

Martin Gynnerstedt har drygt 10 års erfarenhet av rådgivning inom och arbete med IT-rätt och integritetsfrågor från departement, myndighet, bolag och advokatbyrå. Med sin gedigna och breda kommersiella erfarenhet är Martin Gynnerstedt ett värdefullt tillskott som Counsel i gruppen.

 

Hittar du inte vad du letar efter?

bg