Press
2014.12.04

Cederquist utser två nya delägare

Cederquist har valt in Fredrik Lindblom, ansvarig för Cederquists konkurrens- och upphandlingsverksamhet, och Pontus Röckert, verksam inom M&A med fokus på PE och venture capital, som nya delägare på Cederquist från och med årsskiftet. Både Fredrik och Pontus är två drivna och kunniga personer med lång historia inom organisationen. Cederquist har en tydlig transaktionsinriktning, men har samtidigt under en längre tid fokuserat på att vara topprankade inom en rad specialistområden. Nu stärker man upp i båda leden.

– Vi är förstås väldigt glada över att få knyta två så bra personer och jurister som Fredrik och Pontus till oss som delägare. De har båda utmärkt sig som verkligt drivna och engagerade medarbetare som gör ett utmärkt jobb. “De kommer att vara viktiga inslag i CQ’s fortsatta utveckling!”, säger Cederquists Managing Partner, Johan Lundberg.

Cederquist är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer. Vi genomför våra uppdrag med personligt engagemang och ett pragmatiskt angreppssätt baserat på en grundläggande förståelse för våra klienters verksamhet. Målsättningen är att erbjuda legal spetskompetens som tillför nytta. Cederquist har idag 70 jurister samlade under ett tak i centrala Stockholm.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg