Artikel
2018.08.29

Läs om Real Estate (Law and Practice) i Chambers Practice Guide – skriven av vår grupp för Fastighetstransaktioner

Cederquists grupp för Fastighetstransaktioner fick under våren förtroendet att ta fram det svenska avsnittet om Real Estate till den internationella publikationen Chambers Practice Guide.

Kapitlet ger en beskrivning av fastighetstransaktioner från ett legalt perspektiv och en översiktlig beskrivning av relevanta lagbestämmelser. Kapitlet beskriver även tillämpliga regler och praxis avseende finansiering av fastighetstransaktioner.

Chambers Practice guide tillhandahåller experters kommentarer från flera jurisdiktioner runt om i världen, och vänder sig främst till investerare som önskar en överblick över ett lands rättsområden. Guiderna fokuserar på praktiska juridiska frågor som påverkar verksamheten och gör det möjligt för läsaren att jämföra lagstiftning och procedurer inom en rad olika jurisdiktioner.

Du kan läsa mer om våra experters kommentarer om Real Estate Law & Practice via länken: https://practiceguides.chambersandpartners.com/practice-guides/comparison/349/1465/3037-3038-3039-3040-3041-3042-3043-3044

Hittar du inte vad du letar efter?

bg