Press
2014.03.21

Ny Managing Partner på Cederquis

Efter två år som Managing Partner på Advokatfirman Cederquist lämnar nu Carl Bokwall, partner och verksam inom byråns Konkurrens- och Upphandlingsgrupp över stafettpinnen till Johan Lundberg, partner och verksam inom Cederquists Bank- och Finansgrupp. 

– Efter två roliga och utvecklande år som MP är det dags att lämna över till nästa kraft, säger Carl Bokwall. Sedan jag klev på har vi satt nya strategiska mål, en ny ambitiös affärsplan och rustat firman för den allt hårdare konkurrensen på advokatmarknaden. Samtidigt har jag fortsatt att arbeta aktivt med vår kundverksamhet. Cederquist konkurrens- och upphandlingsverksamhet går verkligen bra och vi fortsätter att växa i snabb takt. Det gör att jag idag behöver fokusera helhjärtat på våra kunder och lämnar därför över ledningen till Johans säkra händer.

Johan Lundberg som nu tar över som Managing Partner säger:
– Det känns som en fantastiskt rolig och spännande utmaning att ta över rollen. På dagens marknad är det viktigt att det finns en tydlighet och självklarhet i kunderbjudandet. Det är vad Cederquist kommer att ha som fortsatt fokus framöver. Vi är idag en svensk byrå med ett kontor i Stockholm. Vi har en optimal storlek för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga hjälp, närvaro och lyhördhet. Vår önskan är att utvecklas med våra kunders förväntningar, krav och önskemål och samtidigt erbjuda våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar för utveckling och engagemang.

Cederquist har en lång tradition på den svenska marknaden för affärsjuridiska tjänster och har under de senaste åtta åren genomfört ett enormt förändringsarbete. Något som gör att byrån idag kan beskrivas som en modern och snabbfotad organisation i svenskt näringsliv, snarare än en traditionell advokatbyrå.

– Efter det stora arbete vi redan genomfört är det viktigt för oss att fortsatt hålla tempo för att ligga i framkant. Våra kunder ska känna att de får bästa möjliga rådgivning och exakt den hjälp de är i behov av. Calle har gjort ett strålande arbete och Johan ska nu ta oss vidare in i framtiden för att möta våra kunders högt ställda krav. På en allt mer konkurrensutsatt marknad kommer vi på Cederquist fortsatt att arbeta för att vara en byrå styrd av våra kunders behov och att kunna erbjuda våra medarbetare utveckling i en miljö där värderingar står i centrum, säger byråns styrelseordförande Wilhelm Lüning. 

Hittar du inte vad du letar efter?

bg