Nyhet
2018.12.17

Vi önskar er en trevlig ledighet och ett Gott Nytt År!

Vår verksamhet bygger på interaktion med människor, företag och samhället i stort. Därför tror vi på att stötta och hjälpa till inom verksamheter och i satsningar där vi känner att vi kan göra skillnad. Under december månad har vi därför valt att stötta Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete.

Varje år stöttar vi organisationer och projekt genom Pro Bono arbete, engagemang och sponsring.  I år har vi på Cederquist valt att under december månad stötta organisationen Barncancerfonden genom en sociala medie-kampanj i syfte att skänka pengar till forskning. Vi stöttar även andra organisationer regelbundet under året som ni kan läsa om här nedan.

Mentor
Mentor är en ideell organisation som jobbar med mentorskap för unga mellan 13 och 17 år. Genom att samarbeta med Mentor vill vi vara med och bidra till att fler barn och ungdomar känner sig inkluderade och att de ser och får fler möjligheter. Genom att stötta organisationen genom sponsring samt med tid och engagemang är vår förhoppning att vi är med och bidrar till en positiv förändring. För mer information om Mentor besök deras hemsida

Läxhjälpen
Läxhjälpen grundandes 2007 vars syfte är att ge läxhjälp till ungdomar som behöver extra hjälp för att klara skolan. Ambitionen är att fler elever ska uppnå betygsmålen för att komma in på gymnasiet, och därigenom skapa sig bättre förutsättningar för att påverka sin framtid. Genom att vara Läxhjälpens juridiska Pro Bono-partner stöttar vi Läxhjälpen med vår juridiska expertis. Läs mer om Läxhjälpen här. 

Vi på Cederquist önskar er alla en trevlig ledighet och ett gott nytt år!

Hittar du inte vad du letar efter?

bg