Nyhet
2024.05.16

Cederquist stärker verksamheten inom M&A och Private Equity

Cederquist fortsätter växa och satsar nu på att stärka och utveckla transaktionsverksamheten ytterligare. Johan Lidström har en gedigen bakgrund inom M&A, Private Equity och Venture/Growth Capital och ansluter som delägare till Cederquists M&A-team.

Cederquist är idag en av Sveriges främsta advokatbyråer inom affärsjuridik, med ett väl etablerat och starkt erbjudande. Med ett tydligt fokus på kvalitet, värderingar och långsiktighet har Cederquist utvecklat en verksamhet som sticker ut. De senaste åren har byrån haft en stark tillväxt och fortsätter att växa. Mot bakgrund av det väljer Cederquist nu att förstärka verksamheten genom rekryteringen av Johan Lidström.

– Transaktionsverksamheten på Cederquist har länge varit väl ansedd och högt rankad. Genom rekryteringen av Johan har vi nu möjlighet att erbjuda ett ännu starkare och mer mångfacetterat erbjudande genom ett starkt team med fokus på small och mid cap Private Equity, Venture Capital och Growth Transactions, säger Cederquists Managing Partner Tone Myhre-Jensen.

– Cederquist är en fullservicebyrå i framkant med ett starkt varumärke och en stark transaktionsverksamhet som jag ser fram emot att få vara med och fortsätta bygga och utveckla. Det känns som ett både spännande och utvecklande nästa steg att tillsammans med övriga delägare befästa Cederquists starka position, säger Johan Lidström.  

Hittar du inte vad du letar efter?

bg