Nyhet
2023.01.18

Cederquist utser ny delägare

Med ett tydligt fokus på värderingar, långsiktighet och ledarskap har Cederquist de senaste åren haft en stark tillväxt. Som ett led i att stärka byråns erbjudande ytterligare har Henrik Wållgren utsetts till ny delägare.

Henrik Wållgren ingår sedan 2010 i Cederquist verksamhetsgrupp för Publik M&A och aktiemarknad. Henrik arbetar med aktiemarknadsrättsliga transaktioner och bolagsrättsliga frågor i bolag med en mer eller mindre uttalad ambition att genomföra en börsnotering. Henrik har även lång erfarenhet av löpande rådgivning till börsnoterade bolag i aktiemarknadsrättsliga och bolagsrättsliga frågor.

–  Henrik är en skicklig rådgivare och en uppskattad kollega med ett stort engagemang för våra kunder och för byrån som helhet. Genom att utse Henrik till delägare förstärker vi långsiktigt Cederquists erbjudande inom Publik M&A och aktiemarknad för att möta våra kunders efterfrågan på högkvalitativ rådgivning, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist.

–  Efter att ha börjat på Cederquist för elva år sedan och spelat en liten roll i att skapa dagens Cederquist, är jag hedrad av möjligheten att fortsätta arbeta för teamet och våra kunder i en ny roll. Jag har ett starkt engagemang för byrån och det som gör vår firma unik, och jag ser fram emot att fortsätta bygga Cederquists plattform under många år framöver, säger Henrik Wållgren.

Henrik Wållgren tillträdde som ny delägare den 1 januari 2023.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg