Nyhet
2019.05.14

Cederquists experter medverkar i den internationella juridiska publikationen Getting the Deal Through

Under våren har Cederquists EU- och Konkurrensrättsgrupp fått förtroendet att som nationella experter ta fram det svenska kapitlet om juridiska frågeställningar kopplat till missbruk av dominerande ställning i den internationella juridiska publikationen Getting the Deal Through.

Kapitlet behandlar bland annat det svenska regulatoriska ramverket och adresserar de mest relevanta frågorna och praxis gällande missbruk av en dominerande ställning.

Publikationen Getting the Deal Through tillhandahåller expertkommentarer från flera jurisdiktioner runt om i världen, och vänder sig till bolagsjurister, advokater och företagsledare. Guiden fokuserar på praktiska juridiska frågor som påverkar verksamheten och gör det möjligt för läsaren att jämföra lagstiftning och få vägledning om regelverket inom en rad olika jurisdiktioner.

De specialister från Cederquist som varit med och skrivit kapitlet är partner Fredrik Lindblom och associate Sanna Widén (EU- & Konkurrensrätt) samt den tidigare medarbetaren Kristoffer Molin.

För att läsa rapporten, klicka här. Vill du läsa mer om vårt specialistområde EU-och Konkurrensrätt? Klicka här.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg