Artikel
2018.08.15

Cederquists experter medverkar i den internationella juridiska publikationen Getting the Deal Through – Competition Compliance

Under våren har Cederquists EU- och Konkurrensrättsgrupp fått förtroendet att som nationella experter skriva det svenska kapitlet om juridiska frågeställningar kopplat till compliance och konkurrensrätt i den internationella juridiska publikationen Getting the Deal Through.

Kapitlet behandlar bland annat det svenska regulatoriska ramverket och adresserar de mest relevanta frågorna kring efterlevnad av konkurrensrätt i Sverige,

Publikationen Getting the Deal Through tillhandahåller expertkommentarer från flera jurisdiktioner runt om i världen, och vänder sig till bolagsjurister, advokater och företagsledare. Guiden fokuserar på praktiska juridiska frågor som påverkar verksamheten och gör det möjligt för läsaren att jämföra lagstiftning och procedurer inom en rad olika jurisdiktioner.

De specialister från Cederquist som varit med och skrivit kapitlet är partner Fredrik Lindblom (EU- & Konkurrensrätt), senior associate Elsa Arbrandt (Tvistlösning) och associate Sanna Widén (EU- & Konkurrensrätt).

För att läsa rapporten, klicka här.

Här kan läsa mer om vårt specialistområde EU-och Konkurrensrätt.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg