Nyhet
2017.01.01

I Cederquists publika M&A-grupp arbetar vi renodlat med kapitalmarknadsfrågor – vill du bli en av oss?

2016 var ett händelserikt år för Cederquist. Inte minst för vår börsrättsgrupp som genomförde ett antal börsnoteringar och flera stora transaktioner. Teamet består av ca 15 jurister, med tre delägare, och de arbetar idag renodlat med kapitalmarknadsfrågor och besitter tillsammans lång erfarenhet och bred kompetens inom området.

Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist, driver tillsammans med delägarna Wilhelm Lüning och Fredrik Lundén gruppen. Wilhelm är en av byråns mest erfarna delägare och har en stor del i att Cederquist idag arbetar med några av svenskt näringslivs största varumärken. Tone började sin karriär som receptionist på Cederquist en gång i tiden och det var Wilhelm som då anställde henne. Idag är det hon som är ”chef”.

”Som Managing Partner och delägare i börsrättsgruppen reflekterar jag ofta över vilket fantastiskt roligt arbete jag har. Jag kombinerar det bästa av två världar – att få arbeta med kvalificerad rådgivning inom ett ämne som jag genuint tycker är roligt och får chans att utveckla våra duktiga talanger och driva firmans utveckling framåt. Börsrättsgruppen är, likt våra övriga grupper, en bra sammansättning av oerhört kompetenta och drivna personer som, precis som jag själv, ser att laget gör helheten”.

Börsrättsgruppen har ett brett inflöde av nya ärenden vilket medför att juristerna får en bred kompetens inom kapitalmarknadsfrågor. Gruppen arbetar med kapitalmarknadstransaktioner men bistår även med löpande rådgivning till stora nyckelaktörer på den svenska kapitalmarknaden. Vårtider med stämmosäsong är en intensiv och rolig period. I år är CQ-teamet engagerade i många stämmor för mid cap och large cap bolagen. Utöver att arbeta med spännande ärenden arbetar delägarna i börsrättsgruppen mycket med att alla jurister ska tränas till att bli skickliga och affärsmässiga konsulter eftersom de tidigt i karriären får hantera löpande kontakt med kunder.

Just nu söker Cederquist nya medarbetare till gruppen för Publik M&A. Tycker du att det låter intressant? Besök vår karriärsida för mer information om våra lediga tjänster.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg