Nyhet
2024.01.10

Cederquist stärker verksamheten med tre nya delägare

Med ett tydligt fokus på kvalitet, värderingar och långsiktighet har Cederquist de senaste åren haft en stark tillväxt. Som ett led i den fortsatta tillväxtresan har Sebastian Bertheau, Linus Jonson och Berndt Pettersson utsetts till nya delägare.

Cederquist är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom affärsjuridik, med ett väletablerat och starkt erbjudande. Med ett tydligt fokus på kvalitet, värderingar och långsiktighet har Cederquist de senaste åren haft en stark tillväxt. Som ett led i den fortsatta tillväxtresan förstärks nu verksamheten med tre nya delägare.

Berndt Pettersson arbetade på Cederquist fram till 2018 och har under de senaste åren varit verksam som partner på en annan byrå och kommer nu tillbaka till Cederquist.

– Vår bank- och finansverksamhet har länge varit väl ansedd och högt rankad, genom rekryteringen av Berndt har vi nu möjlighet att erbjuda ett ännu starkare och bredare erbjudande och fortsätta vara ledande inom bank och finans, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist.

– Cederquist är en byrå i framkant med en tydlig och väletablerad position på marknaden. Det känns roligt att vara tillbaka på Cederquist och jag ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten och erbjudandet inom bank och finans, säger Berndt Pettersson.

Sebastian Bertheau, specialiserad inom finansiell reglering, och Linus Jonson, specialiserad inom tvistlösning och entreprenad, har de senaste åren varit verksamma på Cederquist och utses nu till delägare.

– Både Sebastian och Linus är mycket omtyckta av våra kunder och medarbetare. Vi är säkra på att de kommer att kunna bidra med såväl erfarenhet som kompetens och genom att utse dem till delägare har vi nu möjlighet att stärka vårt erbjudande ytterligare inom finansiell reglering och entreprenadrätt. Ambitionen är att våra verksamhetsgrupper ytterligare ska befästa sin ställning som ledande på marknaden och vi ska kunna fortsätta möta våra kunders behov, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist.

– Det känns spännande att kliva in i rollen som delägare. Det händer mycket på det finansregulatoriska området och jag ser fram emot att få vara med och bidra till att utveckla Cederquists erbjudande framåt, säger Sebastian Bertheau.

– Att få möjlighet att fortsätta utveckla Cederquists erbjudande och varumärke på en marknad i förändring i rollen som delägare känns både motiverande och roligt, säger Linus Jonson.

Sebastian Bertheau, Linus Jonson och Berndt Pettersson tillträdde som nya delägare den 1 januari 2024.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg