Nyhet
2020.11.25

Cederquists experter medverkar i den internationella juridiska publikationen Lexology Getting the Deal Through – Digital Competition

Cederquists EU- och Konkurrensrättsgrupp har fått förtroendet att som nationella experter skriva det svenska kapitlet om juridiska frågeställningar kopplat till konkurrensrättens tillämpning på digitala marknader i den internationella juridiska publikationen Lexology Getting the Deal Through.

Kapitlet behandlar bland annat det svenska regulatoriska ramverket och adresserar de mest relevanta frågorna kring hur konkurrensrätten tillämpas på digitala marknader.

Publikationen Lexology Getting the Deal Through tillhandahåller expertkommentarer från flera jurisdiktioner runt om i världen, och vänder sig till bolagsjurister, advokater och företagsledare. Guiden fokuserar på praktiska juridiska frågor som påverkar verksamheten och gör det möjligt för läsaren att jämföra lagstiftning och procedurer inom en rad olika jurisdiktioner.

De specialister från Cederquist som har varit med och skrivit kapitlet är partner Fredrik Lindblom, associates Angelo Skog och Sanna Widén.

För att läsa rapporten, klicka här. Vill du läsa mer om vårt specialistområde EU-och Konkurrensrätt? Klicka här.

Hittar du inte vad du letar efter?

bg