Vi är vana att möta våra kunders högt ställda förväntningar.
Vår rådgivning omfattar bland annat förvärv, samgåenden, outsourcing och omstruktureringar, finansieringar och refinansieringar, incitamentsprogram, syndikeringar och mycket mer.

Privat M&A

Cederquist är en av de mest aktiva och erfarna legala rådgivarna på den svenska marknaden - både i termer av det antal transaktioner vi varje år företräder våra kunder i och den breda bas av M&A aktörer som regelbundet vänder sig till oss för rådgivning.

Vårt team är välkänt på marknaden, väl insatt i de senaste regleringarna och marknadstrenderna. Vi är positionerade för att med kommersiellt fokus driva och koordinera transaktionsprocessen för kundens räkning. Vi är vana att möta våra kunders högt ställda förväntningar på högkvalitativ, proaktiv, snabb och innovativ rådgivning. 

Cederquist biträder regelbundet ett stort antal ledande svenska och utländska noterade och onoterade bolag, riskkapital- och venturefonder samt finansiella institut i deras M&A affärer. Vår rådgivning omfattar bland annat förvärv, samgåenden, outsourcing och omstruktureringar, finansieringar och refinansieringar, incitamentsprogram, syndikeringar och andra kapitalstrukturfrågor samt avyttringar och exitprocesser. Vi har bred erfarenhet av transaktioner inom de flesta sektorer, exempelvis finansiella tjänster, försäkringsverksamheter, infrastruktur, hälso- och sjukvård, utbildning, livsmedel, läkemedel och medicinska hjälpmedel samt retail och onlineförsäljning.

Vi arbetar tvärfunktionellt. Styrt av behovet i den enskilda transaktionen arbetar vårt M&A-team tätt med våra andra topprankade rättsområden (såsom arbetsrätt, konkurrensrätt och immaterialrätt) samt kollegor som har särskild erfarenhet av den sektor som transaktionen rör.  

Cederquists M&A-team rankas kontinuerligt som ett av de bästa i Sverige av Chambers Global, Chambers Europe samt Legal500.

Hör av dig så tar vi en förutsättningslös diskussion - maja.wettergren@cederquist.se 

Ring
English
Meny