Venture Capital

Cederquists Venture Capital-team företräder regelbundet svenska och utländska riskkapitalfonder i deras investeringar i nystartade och entreprenörsägda bolag

Den svenska riskkapitalmarknaden är välutvecklad, och utgör en viktig del av tillgången till kapital för nystartade och andra små företag.

Specialist-team för Venture Capital

Cederquists framstående team för Venture Capital-transaktioner företräder regelbundet svenska och internationella Venture Capital-fonder i deras investeringar i start-up-bolag och andra entreprenörsägda bolag, samt dessa fonders portföljbolag och andra riskkapitalfinansierade bolag i olika typer riskkapitaltransaktioner.

Våra specialister har även stor erfarenhet av så kallade Venture Debt-finansieringar.

Vi biträder även fonderna och deras portföljbolag med avseende på olika typer av aktierelaterade program och andra incitamentsstrukturer och för grundare och andra befattningshavare och nyckelpersoner i bolaget.

Teamet, som är en del av Cederquists verksamhetsområde för Privat M&A biträder även Venture Capital-fonder och andra ägare i riskkapitalfinansierade bolag i försäljningar, noteringar och andra exitprocesser.

Vill du bli kontaktad?

Vill du bli kontaktad av våra specialister inom venture capital? Ange din mailadress här så kontaktar vi dig eller kontakta våra specialister direkt via uppgifterna nedan.

Våra specialistområden

Läs även:

Privat M&A

Cederquist är en av de mest aktiva och erfarna legala rådgivarna på den svenska marknaden - både i termer av det antal transaktioner vi varje år företräder våra kunder i och den breda bas av M&A aktörer som regelbundet vänder sig till oss för rådgivning.

Läs mer

Private Equity

Cederquists Private Equity-team består av några av Sveriges ledande specialister inom M&A, bank och finans samt finansmarknadsreglering.

Läs mer